Некои од коментарите на нашите клиенти во текот на годината

Имав многу позитивно искуство во работа со тимот на travel2ohrid, комбинирана со професионализам и ефикасност.Продолжуваме со соработката со вас и во иднина.

Мај 2010

- Мартина Димоска , Димарго, Охрид

Задоволни од travel2ohrid, доведоа добар број на туристи најмногу од Србија. Нашите апартмани беа добро презентирани од страна на вашиот тим.

Мај 2010

- Алек Колевски, Апартмани Колевски, Охрид

Пофалби за работата на travel2ohrid.Благодарение на вас моите нови апартмани беа посетени од голем број туристи преку целата година.
Продолжете така.

Септември 2009

- Илија Ангелески, Апартмани Ангелески, Охрид

Ми се допадна соработката со вас, големиот број на туристи и професионалната работа, ме натераа да продолжам со соработка со вас.
Поздрав.

Септември 2009

- Соби Петрески, Вера Петреска, Охрид

Веб страната станува се подобра и подобра, Навистина сме задоволни од соработката со вас.

Август 2009

- Живко Милошески, Милошески, Охрид

Браво вашата веб страна е за пофалба, на туристичко место како Охрид и беше потребна ваква страна.

Август 2009

- Сајческа Мирјана, Соби Сајчески, Пештани Охрид,

Назад