Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home1/hostflax/public_html/trip2macedonia.com/PHP/include/database.php on line 24
Приватни соби во Охрид | travel2ohrid

Приватни соби во Охрид

страна 1|2|3| следна

Apartmani Angeleski

Категорија :

Локација: Билјанини извори

Оддалеченост од центар: 0.8 km

Прегледано од : 15907 посетители

Информации за објектот Апартмани и приватни соби веднаш до ноќниот ...

од

350

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.05 km

Прегледано од : 6537 посетители

Информации за објектот Smestena na pocetokot na Star Grad vo centar na bregot na ezeroto,opkruzena so k ...

од

600

дeн.

Повеќе

Pavlovski Apartmani

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.01 km

Прегледано од : 23853 посетители

Информации за објектот Апартманите и соби Павловски се наоѓаат на ...

од

500

дeн.

Повеќе

Albina apartmani i sobi

Категорија :

Локација: Стар град

Оддалеченост од центар: 0.01 km

Прегледано од : 20635 посетители

Информации за објектот Лоцирани во стариот дел од градот, веднаш до ...

од

480

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: 7 Ноември

Оддалеченост од центар: 0.2 km

Прегледано од : 16964 посетители

Информации за објектот Објектот е на мирно место далеку од сообраќ ...

од

350

дeн.

Повеќе

страна 1|2|3| следна