Како да резервирате?

Информации за возачи

Luccia apartmani

Категорија : Апартмани;

од МКД

1400

дeн.

Локација: Стар град

Оддалеченост од центар: 0.01 км

Прегледано од : 5102 посетители

Апартмани

од

1400

дeн.

ноќ

Информации за објектот

"Luccia apartmani"се наоѓаат во строгиот центар на Охрид,на почетокот на Стариот Град,веднаш над Чаршијата и се на само 10м.од еден од симболите на Охрид,1100 год.старото дрво наречено Чинар.

Од езерото се оддалечени 250м.спуштајќи се по Чаршијата.

Располагаат со 6 студија со 2,3,4 кревети и дневен престој,опремени со сите модерни содржини.Исто така во секое студио има кујна кадешто можете да сами да си ги приготвувате оброците.

Оддалеченост од

Центар: 0.01км

Езеро: 0.25км

Автобуска станица: 1.2км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2)

1400 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Студио со кујна,кабл.ТВ,клима.Два одвоени кревети или споени во дупли кревет.Со тераса која гледа кон Чаршијата и кон Чинарот.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1)

1700 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Студио со кујна,кабл.ТВ,клима.Со тераса која гледа кон Чаршијата и кон Чинарот.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1+1)

2000 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Студио со кујна,кабл.ТВ,клима.Со тераса која гледа кон Чаршијата и кон Чинарот.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(1+1+1)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Студио со кујна,каблТВ,клима.Поглед кон Стариот Град.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не