Како да резервирате?

Информации за возачи

Hotel Slavija Spektar

Категорија : Хотели;

од МКД

7360

дeн.

Локација: н.Св.Стефан

Оддалеченост од центар: 4 км

Прегледано од : 6535 посетители

Информации за објектот

Хотелот "Славија Спектар" е сместен на најатрактивниот дел на Охридската ривиера, одалечен само на 3 км. од градот Охрид во туристичката населба Свети Стефан,поседува сопствен паркинг, сопствена плажа, летна тераса, ресторан, аперитив бар, интернет клуб...
Хотелот располага со 50 соби од кои 17 апартмани-студио, 27 двокреветни и 6 трокреветни соби.
Сите соби се климатизирани и најсовремено уредени и опремени со директна телефонска линија, кабловска ТВ, безжичен интернет и мини бар.
Исто така хотелот располага со целосно нови климатизирани конференциски сали(со капацитет од 60 односно 120 седишта) комплетно опремени со озвучување, ЛЦД проектор, платно за проекции, флип-чарт табле, ДВД, и безжична интернет конекција.

Оддалеченост од

Центар: 4км

Езеро: 0.1км

Автобуска станица: 7км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2+1)

7970 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to one person.
3 day stay (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Вечера

Ручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2)

7360 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to one person.
3 day stay (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Вечера

Ручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не