Како да резервирате?

Информации за возачи

Vila Art-Plazza

Категорија : Апартмани;

од МКД

450

дeн.

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0 км

Прегледано од : 12063 посетители

Апартмани

од

1200

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Vila Art-Plazza se naogja vo samiot centar,potocno vo stariot del na gradot odma nad sredinata na samata carsija(70m)od ezeroto.Apartman 25m2 dva lezai,kupatilo,kablovska tv,internet konekcija,frizider,mal el.sporet,dvosed i masa. Apartman 21m2 dupli lezaj,kupatilo,kablovska tv,internet konekcija,reso za kafe,dve fotelji i masa. Apartman 35m2 dupli lezaj,kujna, trpezarija, ,kupatilo,kablovska tv,internet konekcija, dvosed i masa

Оддалеченост од

Центар: 0км

Езеро: 0км

Автобуска станица: 2км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2+1)

1200 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Apartman 35m2,opremen so dupli lezaj,kujna,kupatilo,kablovska tv,internet konekcija,dvosed i masa.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

2

450 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Soba 25m2 opremena so dva lezai,kupatilo,kablovska tv,internet konekcija,frizider,mal.el.sporet,dvosed i masa.
Soba 21m2 dupli lezaj,kupatilo,kablovska,internet konekcija,frizider,reso za kafe,dvosed i masa.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

2

450 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Soba 25m2 opremena so dva lezai,kupatilo,kablovska tv,internet konekcija,frizider,mal.el.sporet,dvosed i masa.
Soba 21m2 dupli lezaj,kupatilo,kablovska,internet konekcija,frizider,reso za kafe,dvosed i masa.

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не