Како да резервирате?

Информации за возачи

Hotel Sileks

Категорија : Хотели;

од МКД

6490

дeн.

Локација: н.Св.Стефан

Оддалеченост од центар: 5 км

Прегледано од : 5010 посетители

Информации за објектот

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид - Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.

Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

Оддалеченост од

Центар: 5км

Езеро: 0.1км

Автобуска станица: 7км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2+1)

8350 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to one person.
3 day stay (31/12/2011,01/01/2012 and 02/01/2012) or (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Вечера

Ручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2)

6490 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to one person.
2 day stay (31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 2 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Вечера

Ручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не