How to book?

Information for drivers

Apartmani VEDA

Category: Apartments;

from EUR

15

eur.

Location: Biljanini izvori

Distance from center: 0.6 км

View from: 9136 visitors

Apartments

from

15

eur.

night

Accommodation information

Апартманот ВЕДА се наоѓа во прекрасниот дел на градот во непосредна близина на градската болница.
Комплетно е опремен за сместување на две или три возрасни особи односно фамилија од 4 члена.
Апартманот содржи голема дневна соба која што е опремена со телевизор со кабловска, лежај и трпезариска маса, една спална соба со два кревети, кујна и ВЦ.
Исто така апартманот располага со приватен паркинг за повеќе возила.

Ве очекуваме!

Distance from

Center: 0.6км

Lake: 0.5км

Bus Station: 0.4км

Location on map

Photos

Book Accommodation Online

*Arrival

*Departing

*Adults:

*Childres:

Accommodation type

Capacity

Beds

Price

n.Rooms

Book

Apartment

Quick Info

Apartment

Two bedrooms

(2)+(0)

15 eur

Prices for apartment/night

Info: For more information read the description of the accommodation!

Extra Bed: Not Available

Free for children under 6 years: No

Apartment

Quick Info

Apartment

Two bedrooms

(2)+(1)

22 eur

Prices for apartment/night

Info: Vtorata soba ima odvoen prostor kade sto se naoga trpezarijata

Extra Bed: Not Available

Free for children under 6 years: No

Apartment

Quick Info

Apartment

Two bedrooms

(2)+(2)

30 eur

Prices for apartment/night

Info: Vtorata soba ima odvoen prostor kade sto se naoga trpezarijata

Extra Bed: Not Available

Free for children under 6 years: No