How to book?

Information for drivers

Apartmani Ivanoski Lagadin

Category: Apartments;

from EUR

40

eur.

Location: Center

Distance from center: 6 км

View from: 18719 visitors

Apartments

from

40

eur.

night

Accommodation information

Апартманите се наоѓаат во елитната населба Лагадин.Најелитните плажи во Охрид: Лагадин 9, Корали, Акапулко ... се наогаат на само неколку метри од нас.

Секој од апартманите имаат сопствена бања, кујна, тераса, прибор за јадење.
Прекрасен двор за одмор.

Повелете во нашите апартмани и поминете незаборавен одмор во Охрид

Distance from

Center: 6км

Lake: 0км

Bus Station: 6км

Location on map

Photos

Book Accommodation Online

*Arrival

*Departing

*Adults:

*Childres:

Accommodation type

Capacity

Beds

Price

n.Rooms

Book

Apartment

Quick Info

Apartment

Two bedrooms

(2)+(2)

40 eur

Prices for apartment/night

Info: Apartman+ Terasa+ AC+Parking+WC+Kujna (Komplet)

Extra Bed: Not Available

Free for children under 6 years: No

Apartment

Quick Info

Apartment

Two bedrooms

(2+1)+(2+1)

60 eur

Prices for apartment/night

Info: Apartman+ Terasa+ AC+Parking+WC+Kujna .3 rooms with 2 beds each(for 6 persons)

Extra Bed: Not Available

Free for children under 6 years: No