Како да резервирате?

Информации за возачи

Apartmani Angeleski

Категорија : Апартмани; Приватни соби;

од МКД

350

дeн.

Локација: Билјанини извори

Оддалеченост од центар: 0.8 км

Прегледано од : 17522 посетители

Апартмани

од

800

дeн.

ноќ

Приватни соби

од

350

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Апартмани и приватни соби веднаш до ноќниот клуб Арена. Располагаме со два одлично опремени апартмани со капацитет од две односно три особи. Располагаме со 3 соби, две 3 креветни и една двокреветна.

ЦЕНИ
-Апартмани -400 ден. ноќ/особа
-Соби - 350ден. ноќ/особа

Поминете одличен одмор, повелете

Оддалеченост од

Центар: 0.8км

Езеро: 0.4км

Автобуска станица: 1км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Соба

Трикреветна

1+1+1

350 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

2

350 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2)

800 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1)

1100 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(1+1+1)

1100 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не