Како да резервирате?

Информации за возачи

Villa Orhidea

Категорија : Апартмани; Приватни соби;

од МКД

600

дeн.

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.05 км

Прегледано од : 7456 посетители

Апартмани

од

1950

дeн.

ноќ

Приватни соби

од

600

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Smestena na pocetokot na Star Grad vo centar na bregot na ezeroto,opkruzena so kulturnoto nasledstvo kako i restorani i kafica za nokna zabava,Villa Orhidea nudi prijatno smestuvanje vo sobi so kompletna sodrzina.
Na gostite im stoi na raspolaganje i cajna kujna vo koja imaat besplatno filter kafe,kafe,chaj,sok...a mozat i da pripremat mal obrok

Оддалеченост од

Центар: 0.05км

Езеро: 0.01км

Автобуска станица: 2км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Соба

Двокреветна

1+1

740 ден

Цени за особа/нoќ

Info: lake view, Wc+accessories, AC, Cable TV, mini Bar, WiFi

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

2

740 ден

Цени за особа/нoќ

Info: lake view, Wc+accessories, AC, Cable TV, mini Bar, WiFi

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Двокреветна

1+1

600 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Wc+Accessories, AC, Cabel TV, mini Bar, WiFi

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Трикреветна

2+1

610 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Wc+Accessories, AC, Cabel TV, mini Bar, WiFi

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1)

1950 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Lake view, Wc+Accessories, AC, Cable TV, mini Bar, WiFi, (potential for +1bed)

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не