Како да резервирате?

Информации за возачи

Sobi Petreski

Категорија : Приватни соби;

од МКД

350

дeн.

Локација: 7 Ноември

Оддалеченост од центар: 0.2 км

Прегледано од : 17318 посетители

Приватни соби

од

350

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Објектот е на мирно место далеку од сообраќајниот метеж, но сепак многу блиску до централното градско подрачје(4-5 мин. пеш). Собите се во одлична состојба и редовно се одржуваат.
Повелете посетете не.

Оддалеченост од

Центар: 0.2км

Езеро: 0.4км

Автобуска станица: 0.6км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Соба

Двокреветна

2

350 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Четирикреветна

2+1+1

350 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Соба

Трикреветна

2+1

350 ден

Цени за особа/нoќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не