Kako rezervirati?

Informacije za vozače

Apartmani Filip II

Kategorija: Apartmani;

od EUR

16

eur.

Lokacija: Gorna vlaska maala

Udaljenost od centra: 1.5 км

Vidjeno od: 6829 posetilaca

Apartmani

od

16

eur.

noć

Informacije o objektu

Апартмани ФИЛИП Втори - Инфо
Лоцирани сме во центарот на градот, а сепак вон главните сообраќајни метежи во летната сезона.

Вилата е новоизградена и покрај апартманите содржи и свој салон за убавина. Секој апартман е модерно наместен со сопствено купатило, клима, ТВ, минибар и wi-fi интернет. Постои можност и за перење и пеглање на алишта по ваше барање.

Чистотото опкружување и релаксираната атмосфера во Филип Втори ќе ве ослободи од понатамошни размислувања за сместување за секој Ваш иден престој во Охрид

Rastojanje od

Centar: 1.5км

Jezero: 1км

Autobuska stanica: 0.3км

Lokaciju na mapi

Fotografije

Rezervišite Smeštaj Online

*Dolazak

*Odlazak

*Odrasli:

*Deca:

Tip smeštaja

Kapacitet

Kreveta

Cena

br.Sobi

Rezerviši

Apartman

Jednosoban

(1+1)

16 eur

Cene za apartman/noć

Info: TV,A/C, mini bar ...

Pomočni krevet: Nije Dostupno

Besplatno za decu ispod 6 godina : Ne

Apartman

Jednosoban

(2)

16 eur

Cene za apartman/noć

Info: TV,A/C, mini bar ...

Pomočni krevet: Nije Dostupno

Besplatno za decu ispod 6 godina : Ne

Apartman

Jednosoban

(2+1)

24 eur

Cene za apartman/noć

Info: TV,A/C, mini bar ...

Pomočni krevet: Nije Dostupno

Besplatno za decu ispod 6 godina : Ne

Apartman

Jednosoban

(2+1+1)

32 eur

Cene za apartman/noć

Info: TV,A/C, mini bar ...

Pomočni krevet: Nije Dostupno

Besplatno za decu ispod 6 godina : Ne