Како да резервирате?

Информации за возачи

Apartmani Filip II

Категорија : Апартмани;

од МКД

1000

дeн.

Локација: Горна влашка маал

Оддалеченост од центар: 1.5 км

Прегледано од : 6915 посетители

Апартмани

од

1000

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Апартмани ФИЛИП Втори - Инфо
Лоцирани сме во центарот на градот, а сепак вон главните сообраќајни метежи во летната сезона.

Вилата е новоизградена и покрај апартманите содржи и свој салон за убавина. Секој апартман е модерно наместен со сопствено купатило, клима, ТВ, минибар и wi-fi интернет. Постои можност и за перење и пеглање на алишта по ваше барање.

Чистотото опкружување и релаксираната атмосфера во Филип Втори ќе ве ослободи од понатамошни размислувања за сместување за секој Ваш иден престој во Охрид

Оддалеченост од

Центар: 1.5км

Езеро: 1км

Автобуска станица: 0.3км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(1+1)

1000 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: TV,A/C, mini bar ...

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2)

1000 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: TV,A/C, mini bar ...

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1)

1500 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: TV,A/C, mini bar ...

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1+1)

2000 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: TV,A/C, mini bar ...

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не