Како да резервирате?

Информации за возачи

Apartmani Stella Rosa

Категорија : Апартмани;

од МКД

950

дeн.

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.5 км

Прегледано од : 12822 посетители

Апартмани

од

950

дeн.

ноќ

Информации за објектот

Апартмани Stella Rosa идеални за ВаШиот одмор.Комплетно опремени за 4-6 особи,со сопствена кујна,купатило,тв,интернет,дворно место и сопствен паркинг.Блиску до центарот на градот,а сепак на мирно и тивко место

Оддалеченост од

Центар: 0.5км

Езеро: 0.6км

Автобуска станица: 0.2км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2)

950 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Двособен

(2)+(1)

1450 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Двособен

(2)+(2)

1950 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: Подетални информации прочитајте во описот на објектот!

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не