Како да резервирате?

Информации за возачи

Belvedere

Категорија : Хотели;

од МКД

18060

дeн.

Локација: н.Св.Стефан

Оддалеченост од центар: 5 км

Прегледано од : 4649 посетители

Информации за објектот

За работа или задоволство, резервирајте ја Вашата хотелска соба кај нас, во хотел Белведере и уживајте го комплетниот комфор. Ќе Bи понудиме природни убавини и единствен амбиент. Гостопримливоста е нашиот приоритет и задоволство.
Сите 80 соби, 2 апартмани и 5 студиа се климатизирани, обемни и елегантно декорирани.
Стандардната понуда вклучува ноќевање со појадок, полупансион или полн пансион.Содржините на специјалната понуда се внимателно избрани и се предмет на измена и достапност.

Ресорот Белведере поседува прекрасен ресторан во срцето на градот, покрај пристаништето, со капацитет од 450 седишта во салата и терасата. Ресторанот има одлична послуга и нуди домашни и интернационални јадења и вина.

Оддалеченост од

Центар: 5км

Езеро: 0.3км

Автобуска станица: 6км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(2)

18060 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to two person.
3 day stay (31/12/2011,01/01/2012 and 02/01/2012) or (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Вечера

Ручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2+1)

26360 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to three person.
3 day stay (31/12/2011,01/01/2012 and 02/01/2012) or (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Вечера

Ручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Двособен

(2)+(1+1)

36120 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to four person.
3 day stay (31/12/2011,01/01/2012 and 02/01/2012) or (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Вечера

Ручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не