Kako rezervirati?

Informacije za vozače

Ambasador

Kategorija: Hoteli;

od EUR

110

eur.

Lokacija: Vidobista

Udaljenost od centra: 6.5 км

Vidjeno od: 5231 posetilaca

Informacije o objektu

Вистински добар одмор може да биде
само оној во кој сте препуштени
во рацете на врвните професионалци,
исполнет со многу хармонија и удобност.

Во Хотелот Амбасадор ке се сретнете со се она
што одсекогаш сте сонувале по прифатлива цена
Тој е идеалното место за Вашите свечености како свадби,
крштевки, најразлични слави и родендени.

Тука ке можете да ги реализирате
Вашите бизнис средби и семинари
како и подготовка на најразлични спортски екипи.

Близината на брегот на OхридскотоEзеро
како и добрата клима овозможува дискретен одмор
и најразлични аранжмани.

Дополнително тука е Македонската национална кујна
и најразличните специјалитети
подготвени од искусните кувари.

Би ни било задоволство да ве услужиме.

Rastojanje od

Centar: 6.5км

Jezero: 0.15км

Autobuska stanica: 7км

Lokaciju na mapi

Fotografije

Rezervišite Smeštaj Online

*Dolazak

*Odlazak

*Odrasli:

*Deca:

Tip smeštaja

Kapacitet

Kreveta

Cena

br.Sobi

Rezerviši

New Year Eve

Kratke informacije

Apartman

Jednosoban

(1)

140 eur

Cene za apartman/noć

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to one person.
3 day stay (31/12/2011,01/01/2012 and 02/01/2012) or (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Večera

Ručak

Pomočni krevet: Nije Dostupno

Besplatno za decu ispod 6 godina : Ne

New Year Eve

Kratke informacije

Apartman

Jednosoban

(2)

110 eur

Cene za apartman/noć

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to one person.
3 day stay (31/12/2011,01/01/2012 and 02/01/2012) or (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Večera

Ručak

Pomočni krevet: Nije Dostupno

Besplatno za decu ispod 6 godina : Ne