Како да резервирате?

Информации за возачи

Ambasador

Категорија : Хотели;

од МКД

6800

дeн.

Локација: Видобишта

Оддалеченост од центар: 6.5 км

Прегледано од : 5315 посетители

Информации за објектот

Вистински добар одмор може да биде
само оној во кој сте препуштени
во рацете на врвните професионалци,
исполнет со многу хармонија и удобност.

Во Хотелот Амбасадор ке се сретнете со се она
што одсекогаш сте сонувале по прифатлива цена
Тој е идеалното место за Вашите свечености како свадби,
крштевки, најразлични слави и родендени.

Тука ке можете да ги реализирате
Вашите бизнис средби и семинари
како и подготовка на најразлични спортски екипи.

Близината на брегот на OхридскотоEзеро
како и добрата клима овозможува дискретен одмор
и најразлични аранжмани.

Дополнително тука е Македонската национална кујна
и најразличните специјалитети
подготвени од искусните кувари.

Би ни било задоволство да ве услужиме.

Оддалеченост од

Центар: 6.5км

Езеро: 0.15км

Автобуска станица: 7км

Локацијата на карта

Слики

Резервирај Сместување Online

*Пристигнување

*Заминување

*Возрасни:

*Деца :

Вид на сместување

Капацитет

Легла

Цена

бр.Соби

Резервирај

Апартман

Еднособен

(1)

8650 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to one person.
3 day stay (31/12/2011,01/01/2012 and 02/01/2012) or (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Вечера

Ручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не

Апартман

Еднособен

(2)

6800 ден

Цени за апартман/ноќ

Info: New Year Eve arrangement!
Price applies to one person.
3 day stay (31/12/2011,01/01/2012 and 02/01/2012) or (30/12/2011,31/12/2011 and 01/01/2012)
Price is for 3 day stay
If you like this arrangement select only one day 30/12/2011 or 31/12/2011.

Вечера

Ручек

Дополнителен кревет: Недостапно

Бесплатно за деца до 6 години: Не