Ценовник за годишна чланарина

Приватни соби

1000

.ден

Апартмани

1500

.ден

Вили

1700

.ден

Комплетен стан

1500

.ден

Доколку поседувате објекти од различни категории се наплаќа повисоката цена +500 ден. од категорија

Пр.

Соби+апартман=1500(апартман)+500(соби)=2000ден.

Соби+апартман+вили=1700(вили)+500(апартман)+500(соби)=2700ден.

* Цената е по локација, независно од бројот на апартмани и соби во неа! Доколу поседувате објект кој содржи 5 апартмани цената останува иста (1500 ден).