Апартмани во Охрид

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7|

DIMAR STUDIO APARTMANI

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.01 km

Прегледано од : 6918 посетители

Информации за објектот Добредојдовте во нашите нови, убави студија ...

од

1000

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.03 km

Прегледано од : 9326 посетители

Информации за објектот Objektite se dva luksuzni posebni stanovi i se naojgaat vednas nasproti pozarnat ...

од

4000

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.03 km

Прегледано од : 6885 посетители

Информации за објектот Objektot e luksuzen komplet stan i se naojga vednas nasproti pozarnata pozadi oh ...

од

3000

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Долна влашка маала

Оддалеченост од центар: 0.4 km

Прегледано од : 5622 посетители

Информации за објектот Куќата се наоѓа веднаш до факултетот за тур ...

од

1100

дeн.

Повеќе

Ivanoski Apartments Studios

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.01 km

Прегледано од : 3554 посетители

Информации за објектот Објектот се наоѓа во самиот центар на градо ...

од

1230

дeн.

Повеќе

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7|