Апартмани во Охрид

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7| следна

Albina apartmani i sobi

Категорија :

Локација: Стар град

Оддалеченост од центар: 0.01 km

Прегледано од : 21436 посетители

Информации за објектот Лоцирани во стариот дел од градот, веднаш до ...

од

480

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Долна влашка маала

Оддалеченост од центар: 2 km

Прегледано од : 4318 посетители

Информации за објектот Izdavame kompletno opremeni apartmani- studia so sopstveno kupatilo, balkon, tv, ...

од

1200

дeн.

Повеќе

Villa The central palace

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0.1 km

Прегледано од : 3657 посетители

Информации за објектот Вила лоцирана во центарот на градот, по Охри ...

од

2100

дeн.

Повеќе

Категорија :

Локација: Центар

Оддалеченост од центар: 0 km

Прегледано од : 11971 посетители

Информации за објектот Vila Art-Plazza se naogja vo samiot centar,potocno vo stariot del na gradot odma ...

од

450

дeн.

Повеќе

Apartmani Kolevski

Категорија :

Локација: Билјанини извори

Оддалеченост од центар: 0.6 km

Прегледано од : 16288 посетители

Информации за објектот Апартманите Колевски прв пат започнаа со ра ...

од

1320

дeн.

Повеќе

страна претходна 1|2|3|4|5|6|7| следна